Hvordan bli en narkotika-representant http://norgepiller.com/valium-10-mg/ levitra online uten resept
  • Karhu III

    Kesyttämätön Karhu III on kantavierteeltään täyteläinen ja tuhti olut, jossa mallas ja humala maistuvat peruslageria voimakkaammin. Ensimmäiset Karhu-oluet nautittiin Porissa 1920-luvulla. Karhua sai Porin seudulla vielä 1930-luvun alussa, mutta sitten se jäi talviunille. Yhtäjaksoisesti olutta on valmistettu vuodesta 1958, aluksi ykkösoluena. Karhu III lanseerattiin 1961. Vuonna 1991 oluen jakelu laajennettiin valtakunnalliseksi. Tänä päivänä Karhua valmistetaan Sinebrychoffin Keravan panimolla.

    Saatavana kaupoissa ja ravintoloissa

    • Pullo
      0,33 l
    • Tölkki
      0,33 l
    • Tölkki
      0,5 l
    • Tölkki
      0,568 l
    • Tölkki
      1,0 l

    Huurteisen kylmänä ravintolasta

    • Tuoppi
      0,33 l
    • Tuoppi
      0,5 l
    • Tuoppi
      0,6 l
    Karhu III
  • Karhu A

    Karhu A -oluen valmistuksessa käytetään hiukan enemmän raaka-aineita kuin peruslagerissa. Näin syntyy kantavierteeltään täyteläisempi ja tuhdimpi olut, jossa mallas ja humala maistuvat voimakkaammin. Ensimmäiset Karhu-oluet nautittiin Porissa 1920-luvulla. Karhua sai Porin seudulla vielä 1930-luvun alussa, mutta sitten se jäi talviunille. Yhtäjaksoisesti olutta on valmistettu vuodesta 1958, aluksi ykkösoluena. Karhu III lanseerattiin 1961. Vuonna 1991 oluen jakelu laajennettiin valtakunnalliseksi. Tänä päivänä Karhua valmistetaan Sinebrychoffin Keravan panimolla.

    Saatavana kaupoissa ja ravintoloissa

    • Pullo
      0,33 l
    • Tölkki
      0,33 l
    • Tölkki
      0,568 l

    Huurteisen kylmänä ravintolasta

    • Tuoppi
      0,33 l
    • Tuoppi
      0,5 l
    • Tuoppi
      0,6 l
    • Kolpakko
      0,5 l
    Karhu A
  • Karhu I Tumma

    Karhu I Tumma on mieto mallasjuoma. Sen maku on ykkösoluiden vahvin.

    Saatavana kaupoissa ja ravintoloissa

    • Pullo
      0,33 l
    Karhu I Tumma
  • Karhu Tuplahumala 4,6 %

    Karhu Tuplahumala 4,6 % on reilummin humaloitu versio tutusta Karhu-oluesta. Sen katkeropitoisuus on korkeampi, ja sen valmistuksessa on käytetty kahta eri aromihumalalajiketta: keiton loppuvaiheen perinteisen Saazer-humaloinnin täydentää englantilaisella East Kent Golding -aromihumalalla tehty jälkihumalointi.

    Saatavana kaupoissa ja ravintoloissa

    • Tölkki
      0,33 l
    • Tölkki
      0,568 l
    Karhu Tuplahumala 4,6 %
  • Karhu Huurre

    Uudella Polaris-humalalla kuivahumaloitu Karhu Huurre 4,6 til-% on hedelmäisen raikas, mutta karhumaisen täyteläinen lagerolut. Se on kuivahumaloitu uudella saksalaisella Polarishumalalajikkeella, jota Sinebrychoff ensimmäisinä suomalaispanimoina käyttää. Polaris-humala antaa Huurteelle monivivahteisen raikkaan aromiprofiilin. Karhu Huurre on parhaimmillaan huurteisen kylmänä ja maistuu lihaisten sandwichien ja hot dogien kanssa.

    Saatavana kaupoissa ja ravintoloissa

    • Tölkki
      0,33 l
    • Tölkki
      0,568 l
    Karhu Huurre
  • Karhu tosi vahva

    Vanhan kuparin värinen Tosi Vahva Karhu on reilun maltainen ja humaloitu parhailla humalalajikkeilla. Se on tasapainoinen, erikoisvahva olut. Ensimmäiset Karhu-oluet nautittiin Porissa 1920-luvulla. Karhua sai Porin seudulla vielä 1930-luvun alussa, mutta sitten se jäi talviunille. Yhtäjaksoisesti olutta on valmistettu vuodesta 1958, aluksi ykkösoluena. Karhu III lanseerattiin 1961. Vuonna 1991 oluen jakelu laajennettiin valtakunnalliseksi. Tänä päivänä Karhua valmistetaan Sinebrychoffin Keravan panimolla. Tosi Vahva Karhu syntyi keväällä 1999.

    Saatavana kaupoissa ja ravintoloissa

    • Pullo
      0,33 l
    • Tölkki
      0,33 l
    • Tölkki
      0,568 l
    Karhu tosi vahva